Läs mer om Våra barns klimat på varabarnsklimat.se

Glad sommar!

  • 200 kr

Sommarvärme, sol och surrande insekter. Små varelser som är så viktiga för vårt liv på jorden. Ta hand om dem och njut av surret – ett surr för framtiden och våDela

Sommarvärme, sol och surrande insekter. Små varelser som är så viktiga för vårt liv på jorden. Ta hand om dem och njut av surret – ett surr för framtiden och våra barns klimat.

Önska glad sommar med ett kort som hyllar våra små kompisar – insekterna. Visste du att insekterna är livsviktiga för oss och vårt liv på jorden? De hjälper oss med många sysslor som ger oss grundläggande förutsättningar för att leva – allt från pollinering till nedbrytning i jorden. Det varmare klimatet och den minskade biologiska mångfalden, tillsammans med användningen av bekämpningsmedel, är dock ett hot mot våra insekter. Så, nästa gång det surrar irriterat kring huvudet – var tacksam över surret och tänk på att den lilla surrande varelsen är en del av ditt och dina barns liv på jorden.

Genom din gåva till Våra barns klimat är du med och tar fajten för barns rättigheter i ­klimatomställningen och för en ­politik som tar ­klimatmålen på allvar – en förutsättning för att ge våra barn en trygg framtid!

Illustration: Saga Herngren

Gåvokortet levereras digitalt i A4 format för egen utskrift.
Observera att meddelande till mottagaren inte kan läggas till på gåvokort. Ditt personliga meddelande kan du själv lägga till när du skickar vidare gåvokortet.