Läs mer om Våra barns klimat på varabarnsklimat.se

Till en supermamma! Rita ditt eget motiv

  • 200 kr

Tack för allt du gör för oss mamma – du är en riktig superhjälte! För att hylla dig har vi gett en gåva till en annan supermamma: moder jord. För alla barns rät


Dela

Tack för allt du gör för oss mamma – du är en riktig superhjälte! För att hylla dig har vi gett en gåva till en annan supermamma: moder jord. För alla barns rätt till en planet i balans.

Hylla en mamma och ge samtidigt till stöd till vår andra mamma – moder jord – som är utsliten och behöver vår uppmärksamhet. Vårt gemensamma hem, planeten jorden, är hotad och vi har alla en roll att spela för att skydda den. Klimatförändringarna pågår här och nu, och de beslut som fattas av världens ledare kommer att påverka de möjligheter som våra barn har i morgon. Genom din gåva är du med och tar fajten för barns rättigheter i ­klimatomställningen och för en ­politik som tar ­klimatmålen på allvar – en förutsättning för att ge våra barn en trygg framtid!

Observera att kortet levereras med en tom ram för egna kreativa konstverk just till din hyllade mamma!

Gåvokortet levereras digitalt i A4 format för egen utskrift.
Observera att meddelande till mottagaren inte kan läggas till på gåvokort. Ditt personliga meddelande kan du själv lägga till när du skickar vidare gåvokortet.